Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل نمایشگاه بین المللی تبریز گفت: اگر مسئولین توان مقابله با رکود را داشتند در شانزده سال گذشته کاری می‌کردند و نباید انتظاری از دولت داشته باشیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج،حبیب ماهوتی در نشست مطبوعاتی نمایشگاه صنعت خودرو و قطعه سازی با اشاره به برگزاری نمایشگاه صنعت خودرو و قطعه سازی در چهاردهم شهریور،توضیح داد: این نمایشگاه به مدت سه روز برگزار خواهد شد که یکی از ابداعات شهر تبریز بوده و امروز تهران شانزدهمین نمایشگاه را برگزار می‌کند در حالیکه ما بیست و پنجمین نمایشگاه را برگزار خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نمایشگاه ما حالت سیاسی نداردکه به خاطر رفت و آمد وزرا تحت شعاع قرار بگیردبلکه نمایشگاه برای خودروسازان و مردم است و این صنعت به قدری در استان پیشرفت داشتهکه امروز دومین صنعت خودروسازی را در ایران داریم اما جو استان به قدری سنگین است که سرمایه گذار فراری می‌شود.

مدیرعامل نمایشگاه بین المللی تبریز از شرکت سیزده استان در این نمایشگاه خبر داد و عنوان کرد:تا چند سال گذشته 63 درصد قطعه خودرو در استان تولید می‌شد و رتبه اول را داشتیم اما امروز رتبه‌‌مان بسیار افت کرده است.

وی افزود: از ترکیه، آلمان،فرانسه، ژاپن، بلاروس، مالزی و چهار کشور دیگر در این نمایشگاه حضور دارند و نمایشگاه بین المللی تبریز در ایرانتنها نمایشگاهی بوده است که از نظر صلاحیت برگزاری نمایشگاه بین المللی رتبه اول را کسب کرده است و حتی نمایشگاه تهران این شرایط را ندارد.

حبیب ماهوتی با استقبال از انتقاد سازنده رسانه‌‌ها بیان کرد: رسانه‌‌ها انتقادات سازنده از ما را منعکس کنند تا مقام نمایشگاه بین المللی تبریز بالاتر از این برود.

وی تصریح کرد: برای اولین بار نمایشگاه خودروبه صورت هوشمند برگزار می‌شود و کلیه سالن‌‌های نمایشگاه به فیبر نوری مجهز شده است تا غرفه داران بین 50تا100مگ از پهنای باند استفاده کنند.

این مقام مسئول با اشاره به برگزاری دو کارگاه در خلال نمایشگاه خودرو اذعان داشت: امیدواریم بتوانیم شرکت‌‌های قطعات سازی که به خاطر رکود و شیطنت‌‌هایی تعطیل شدند فعال کنیم، درست نیست که به حای فعال کردن کارخانه‌‌هایی که ورشکست شده‌‌اند به دنبال ایجاد کارخانه جدید باشیم و تلاش خواهیم کرد این کارخانه‌‌های قطعه سازی که در حال مرگ هستند و با ظرفیت پنج تا ده درصد کار میکنند را دوباره زنده کنیم.

وی مطرح کرد: اینجا 410 سهامدار داریم و می‌توانیم به کمک آنها کار کنیم اگر مسئولین می‌توانستند کاری کنند در شانزده ساله گذشته که در رکورد بودیم کار می‌کردند و امروز باید خودمان دست به کار شویم.

ماهوتی با اشاره به محل پنجاه میلیون متر مربعی نمایشگاه بین المللی یاد آور شد: پنجاه میلیون متر مربعمحل مسقف در نمایشگاه بین المللی داریم که در کل ایران بی نظیر است.

حبیب ماهوتی با بیان ظرفیت‌‌های نمایشگاه بین المللی تبریز اظهار کرد: هم از نظر وسعت هم کمیت و کیفیت در تمام موارد اول هستیم و مهمترین مسئله کیفیت برگزاری نمایشگاه بوده است و رتبه ما با فاصله زیاد اول بوده است نمایشگاه بین المللی تبریز از تهران بسیار جلوتر است و در سال 96 بیست و شش نمایشگاه برگزار شده است و بیست و سه نمایشگاه نیز پیش رو داریم که مهمترین آن نمایشگاه کتاب است که از نظر بیننده از نمایشگاه تهران نیز جلوتر است و رتبه اول را دارد.

وی با اشاره به اینکه 12 هزار مترمربع برای نمایشگاه خودرو در اختیار غرفه داران قرار داده‌ایم، افزود: برای رسانه‌‌ها و خبرنگاران جایگاه مخصوص در حال ساخته شدن است تا حتی رادیو نمایشگاه هم راه اندازی شود.

مدیرعامل نمایشگاه بین المللی تبریز با اشاره به دریافت سود 25 درصدی بانک‌ها از صنعتگران، خاطرنشان کرد: هیچ صنعتگری نباید به دولت و بانک ها چشم داشته باشد و با سودی بیست و پنج درصدی بانک ها باید چهل و شش درصد سود کند که بتواند بازپرداخت این وام ها را انجام دهدکه این وام ها صنعت را بیچاره میکند.

این مقام مسئول به اهمیت برگزاری نمایشگاه‌ها اشاره کرد و اذعان داشت: برگزاری نمایشگاه به معنای برقراری ارتباط بین تولید کننده و مصرف کننده است امروز از چین هر قطعات بنجل وارد کشور می‌شود دولت جلوی این قاچاق ها را بگیرد که تولید کننده داخلی روی زمین نماند چرا برای وارد کردن یک دست لباس مارک تجاری می‌خورد اما کامیون کامیون جنس قاچاق وارد می‌شود.

وی در خصوص دریافت مجوز نمایشگاه نفت و گاز در استان، تصریح کرد: نمایشگاه مصالح ساختمانی نیز جز همان نمایشگاه هایی است که از تهران پنج شش سال جلوتر برگزار شده است و آبان امسال نمایشگاه ساختمان 2 برگزار می‌شود.

ماهوتی در خصوص مشکل بی آبی در نمایشگاه بین المللی تبریز بیان داشت: بزرگترین مساله در اینجا بی آبی است و با تانکر آب حمل میکنیم هرچندامیدوارم تا نمایشگاه بعدی تغییرات عمده ای را ببینیم.

وی با اشاره به مشکلات اخیر نمایشگاه، عنوان کرد: مشکل ما منابع طبیعی و معارضتی که بود کاملا حل شده است اما هزینه های معنوی آن زیاد بود و زمانیکه نمایشگاه چرم بود و پلمپ شد آبرویمان در دنیا رفت.

مدیرعامل نمایشگاه بین المللی تبریز با بیان اینکه در نظر داشتیم تبریز را پایتخت نمایشگاه های خاورمیانه کنیم عنوان کرد:دبی ابوظبی با صرف پول از ما جلو زدند امااز این پسحضورمان در نمایشگاه‌های خارجی پررنگ تر خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه میگویند برای برگزاری نمایشگاه‌ها پول نداریم، اذعان داشت: در ابتدا گفتند هر نمایشگاه بین المللی که در تهران هست در سال 2018 به تبریز منتقل می‌شود در حالیکه چنین اتفاقی را تا به حال به من اعلام نکرده اندو همه اینها در حد حرف بوده است ما تا سال 1405 برنامه مدون برای برگزاری نمایشگاه‌ها داریم در حالی که نمایشگاه تهران برای یک ماه بعد هم برنامه ای ندارد.

ماهوتی در خصوصمحل نمایشگاه مطبوعات امسال توضیح داد: ایننمایشگاههمزمان با نمایشگاه کتاب است و اگر حتی ارشاد هم جا ندهند ما به مطبوعات جای مخصوص خواهیم داد و انتظار داریم که مطبوعات نیز حضور فعالی داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: یک عده برای اینکه سر درب نمایشگاه دیده نشود در میدان بسیج درختکاری انجام داده اند که سردر نمایشگاه دیده نشودو حالا همین آقا میخواهد شهردار شود مشکل ما نیز با منابع طبیعی حل شده است هرچند ضررهای معنوی زیادی دیدیم ودر پلمپ نمایشگاه زمان نمایشگاه چرم آبروی مان در دنیا از بین رفت.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۰۲۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ توزیع نقشه جانمایی غرفه‌ها از فردا

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست‌ خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران پیش از ظهر امروز در مصلی امام خمینی(ره) تهران برگزار شد.

در ابتدای این نشست، یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران عنوان کرد: این دوره از نمایشگاه با شعار «بخوانیم و بسازیم» از چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت تا پایان روز شنبه بیست و نهم اردیبهشت ماه به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی کشور برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: امیدواریم با حضور انگیزه‌مند و مشتاقانه ناشران در دو بخش مجازی و حضوری این رویداد را به نقطه عطفی در فعالیت‌های فرهنگی و ارتقای دانش در کشور تبدیل کند. از همینجا از مردم و خانواده‌های خوب ایرانی برای حضور در نمایشگاه و استفاده از برنامه های فرهنگی در ایام برگزاری نمایشگاه دعوت می‌کنم. تلاش شده بخش‌های مختلف نمایشگاه ارتقا پیدا کند و ضعف‌ها و کاستی‌های ادوار قبل را جبران کنیم.

وی اظهار کرد: برای نخستین بار، نقشه جانمایی غرفه‌ها از فردا و پیش از آغاز نمایشگاه در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد. ناشران هم می‌توانند از امروز عصر  کتاب ها و اقلام خود را به مصلی آورده و  چینش غرفه‌ها را آغاز کنند.

احمدوند افزود: علاوه بر ویژه برنامه‌های مربوط به وقایع غزه و روشنگری درباره مقاومت مردم غزه در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و تجلیل از ناشران و نویسندگان فعال در این‌ حوزه،  به مناسبت همزمانی با دهه کرامت ویژه برنامه های برای پاسداشت جایگاه دختران و زنان مسلمان ایرانی درنظر گرفته شده است. با همکاری خوبی که با شرکت پست داشتیم امیدواریم پاسخگویی مناسبی به سفارش های مردمی با شرایط مطلوبی صورت بگیرد. حضور کتابفروشان در بخش مجازی نمایشگاه کتاب به صورت تکمیل و قاعده کند امسال هم ادامه خواهد داشت. 

وی افزود: پیش‌بینی می‌کنیم حجم استقبال مردمی در نمایشگاه امسال از سال‌های پیش بیشتر باشد و تقاضا می‌کنیم مردم روزهای حضور خودشان را تقسیم کنند تا در روزهای پایانی با تراکم جمعیت و از دحام مواجه نشویم.

احمدوند گفت: حدود ۶۰ ناشر خارجی  با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه امسال حاضر خواهند بود. در سال گذشته، ۴۵هزار عنوان‌ کتاب خارجی را داشتیم. پیش بینی ما این است که حدود ۷۰تن مرسوله خارجی  را داشته باشیم. در روزهای بیست و چهارم تا بیست و ششم اردیبهشت رویداد نشر ایرانی را در بخش ناشران خارجی خواهیم داشت که هدف آن معرفی صنعت نشر به  فعالان خارجی این عرصه است که در آن شاهد حضور ۲۰ مهمان خارجی هستیم.

لازم به یادآوری است، سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از نوزدهم تا بیست و نهم اردیبهشت ماه در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می شود.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز به کار نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان
  • نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان آغاز به کار کرد
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تشریح شد
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ بن دانشجویان ۷۰۰ هزار تومان شد
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ توزیع نقشه جانمایی غرفه‌ها از فردا
  • نمایشگاه کتاب ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد